Оливија Вајлд доби судски документи од бившиот на сцената на CinemaCon

од Vladimir Zorba

Кога американската актерка и режисерка Оливија Вајлд добива мистериозен плик на сцената во Лас Вегас, каде што го претставува својот следен филм, многумина во преполната сала одлучуваат дека тоа е елемент на хумористична продукција.

Всушност, излегува дека Вајлд добила судски документи испратени од нејзиниот поранешен партнер Џејсон Судеикис.

„Тоа е за мене?“, праша актерката, прекината додека прикажуваше снимка од нејзиниот следен трилер „Don’t Worry Darling “ во CinemaCon во Лас Вегас.

„Премногу мистериозно. Сега ќе го отворам“, додала Оливија. Ковертот со натпис „лично и доверливо“ непознато лице го фрлило незабележано.

„Дали е ова сценарио? Добро, разбирам. Ви благодарам“, продолжи актерката гледајќи ја содржината на пликот.

Вајлд потоа ја продолжила својата презентација без прекин и без да ја спомене пратката, што навело многумина да поверуваат дека станува збор за нов проект, а со тоа и бил предаден на Оливија.

Меѓутоа, подоцна стана јасно дека во пликот всушност има правни документи поврзани со двете деца кои актерката ги има од нејзиниот поранешен партнер Џејсон Судеикис, ѕвездата на ТВ комедијата „Ted Lasso“.

„Подготвени се документи кои се однесуваат на децата на г-ѓа Вајлд и г-дин Судеикис“, изјави извор близок на актерот.

„Господинот Судеикис не знаеше каде и кога ќе биде предаден пликот, бидејќи тоа беше единствена одговорност на засегнатата компанија и тој никогаш не би дозволил да ги прими документите на толку несоодветен начин“, додаде изворот.

Немаше никаква реакција од претставниците на Оливија Вајлд.

„Don’t Worry Darling “ е психолошки трилер инспириран од The ​​Truman Show и Genesis, во кој глуми сегашниот дечко на Вајлд, британскиот пејач и актер – Хари Стајлс.

Слични содржини