Онлајн-промоција на книгата „Основен тренинг за живот“ од светски познатиот тренер Марино Башиќ

од

Онлајн-промоцијата на книгата „Основен тренинг за живот“ од Марино Башиќ ќе се одржи во четврток (22 април) во 19 часот на фејсбук-страницата на издавачката куќа „Арс Ламина“. Авторот на изданието е меѓународно признаен фитнес и кондициски тренер, ментор, предавач и автор. Оваа книга на читателите, меѓу другото, им порачува дека со своето тело можат да…
Прочитај повеќе
Извор: Literatura.mk

Слични содржини