Општина Карпош ќе продолжи со чистење и затворање на диви депонии

од Vladimir Zorba

Општина Карпош денеска ќе продолжи со чистење и затворање на диви депонии.

Како што информираат од Oпштината, ќе се затвора дивата депонија долж течението на реката Лепенец, во Бардовци, каде што месното население традиционално се собира за празникот Водици.

loading...

Слични содржини