ОВА Е ВИСТИНСКОТО ЗНАЧЕЊЕ НА БАКНЕЖОТ ВО ЧЕЛО: Паровите ќе се изненадат

од Vladimir Zorba

Бакнежот во челото често изгледа како многу интимен чин, бидејќи некој ви кажува дека му значите многу.

Ваков бакнеж може да значи силна наклонетост, но и утеха.

Исто така, бакнежот во челото од страна на вашиот партнер значи дека тој сака да се грижи за вас, да ве заштити.

Со бакнеж во чело, маж/жена ви кажува дека се грижи за вас, дека сака да дели простор со вас, дека многу му/и значите. Бакнежот во чело е исто така знак на обожавање – бакнувањето некого во чело е исто како да кажете „прекрасен/на си“ или „те обожавам“.

Според ddl.com, овој тип на бакнеж кажува дека ви се допаѓа личноста која ве бакнува во чело, особено на јавни места ако не сака тоа да биде премногу очигледно. Бакнежот во челото е фантастичен бидејќи тоа е многу мал гест што покажува дека вашиот партнер размислува за вас на убав начин.

Исто така, ви покажува дека сте во умот на личноста која ве бакнува. Тоа е како да ја бакнува вашата душа – нашето чело ја претставува третата чакра која е центар за предвидливоста и интуицијата.

Слични содржини