Актуелно
Почетна / Локално / Паѓаат парчиња од фасада од зградата кај „Беко“, граѓаните со страв се движат (ФОТО)

Паѓаат парчиња од фасада од зградата кај „Беко“, граѓаните со страв се движат (ФОТО)

Парчиња фасада паѓаат од зградата на „Беко“ во центарот на Скопје од задната страна на паркингот.

Граѓаните кои живеат во околните згради и секојдневно поминуваат покрај оваа зграда, велат дека со страв се движат, незнаејќи што може да падне врз нивните глави и бараат општинските и градските власти да го решат овој проблем пред некој граѓанин посериозно да биде повреден.

Имено во оваа зграда е сместена  управната служба на МВР, за идавање патни и лични исправи.

loading...