Пандев интервјуиран од турска водителка на течен македонски јазик (ВИДЕО)

од Nikola Popovski

Телевизискиот гигант Беин Спортс кој има глобална мрежа на спортски канали му направи интервју на македонскиот фудбалер, Горан Пандев.

Симпатичната и шармантна турска новинарка Сејхан Шашко го водеше интервјуто на течен македонски јазик и направи овој разговор да биде навистина посебен.

Но македонскиот јазик за новинарката Сејхан Шашко, не е непознат, иако цел живот е во Турција, таа има потекло од Охрид.

 

Слични содржини