Педофил преку пораки на 15 годишни девојчиња и им се заканува дека ќе ги киднапира и силува (ФOTO)

од Берта Китинска

На Фејсбук групата СТОП Педофилија беше споделен разговор од возрасен човек кој пишува недолични и вознемирувачки пораки на 15 годишни девојчиња заканувајќи им се дека ќе ги киднапира и ќе ги силува.

„Да го направиме славен човекот кој пишува вакви погани работи на 15 годишни девојчиња и се заканува дека ќе ги киднапира и ќе ги силува. Доколку некој од вас го има во пријатели избришете го заради ваша безбедност и безбедност на вашите деца“, пишува во Фејсбук објавата.

“Петиција за воведување на смртна казна со јавно бесење….напишете го со име и презиме и од каде е. Гнаса“..„Овој треба под ИТНО да биде пријавен во полиција!!!!!!“… „Под итно да одговараЈа би го обесила без око да ми трепне“…се дел од коментарите .

На Фејсбук страната напишано е дека овој случај е пријавен во МВР.

Да го направиме славен човекот кој пишува вакви погани работи на 15 годишни девојчиња и се заканува дека ќе ги киднапира…

Posted by СТОП Педофилија on Tuesday, 20 April 2021

Слични содржини