По 8 години, Том Круз сака да ја види својата ќерка

од Vladimir Zorba

Сури Круз нема врска со татко и Том Круз, од разводот на нејзините родители. Сепак, според медиумите, тоа наскоро ќе се промени.

Од 2012 година, Сури Круз не е во контакт со Том Круз. Иако Том имаше право да ја гледа својата ќерка 10 дена месечно, тој не сакаше да го стори тоа, бидејќи според правилата на верата, бидејќи Сури не припаѓа на скиентолошката црква, Том не треба да ја гледа ниту неа.

Опсесијата на Том со скиентологијата го чинеше актерот неговиот брак со Кети Холмс, а тој поради тоа ја жртвуваше врската со својата ќерка.

Сепак, „Touch Weekly“ цитира изјава од близок пријател на Том, кој тврди дека Том е во процес на напуштање на Скиентолошката црква за да може да ја обнови врската со Сури.

Актерот, наводно, ги погледнал нејзините најнови слики и сфатил дека сака да биде присутен во животот на неговата ќерка.

„Тој виде колку години има и тоа промени сè. Том ги жртвуваше најважните работи во целиот свој живот заради скиентологијата и ако некогаш се откаже од неа, тоа ќе биде заради неговата ќерка“, тврди овој извор.

Медиумите исто така пишуваат дека Том редовно пишувал писма на Сури, кои Кејти ги криела. Наводно Сури ги пронашла писмата во куќата на родителите на Кејти во Охајо, ги прочитала и изразила желба да се види со нејзиниот татко, објавија странските медиуми.

loading...

Слични содржини