Почина новинарот Тодор Пендаров

од Milan1

Денеска почина новинарот Тодор Пендаров.

Во својата кариера беше дописник за Радио Скопје од Љубљана.
Тој беше политички аналитичар, а работеше и како советник за односи со јавност во Собранието кај Љубиша Ѓорѓиевски, Трајко Вељановски и Талат Џафери.

Слични содржини