Посебен режим на сообраќајот во Скопје поради посетата на Брна6иќ

од Берта Китинска

На 18.05.2022 (среда) во официјална посета на Република Северна Македонија ќе пристигне Премиерката на Република Србија, Ана Брна6иќ. Од тие причини Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на Град Скопје, информираат од МВР.

СВР Скопје апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.

Слични содржини