Актуелно
Почетна / Локално / Поставени нови 90 корпи за ситен отпад во Карпош

Поставени нови 90 корпи за ситен отпад во Карпош

Во општина Карпош поставени нови 90 корпи за ситен отпад.

– Започнавме од спортско – рекреативниот центар во Карпош 3, а ќе продолжиме и кон другите населби. Користете ги корпите единствено за џебен отпад. Домашниот отпад одлагајте го во големите контејнери на ЈП „Комунална хигиена”, а кабастиот (домашен мебел и е-отпад) во пунктовите – информира градоначалникот Стефан Богоев.

loading...