Повторно Шутка за Миле Јанакиески ,притвор и за и Спиро Ристоски

од Vlatko K
  Триесетдневен притвор е определен за Миле Јанакиески и Спиро Ристоски осомничени дека се дел од организаторите за настаните од 27 април во Собранието.
loading...

Слични содржини