Пожарникарите на терен: Гори стрниште покрај автопатот Гостивар-Тетово

од Stefanija Kuzmanovska

Центарот за управување со кризи информира за активен пожар.

Имено, покрај автопатот Гостивар-Тетово, гори стрниште.

Се интервенира со 1 пп возило и 4 пожарникари.

Слични содржини