Прекината веселба во Тетово со 80 гости, приведен менаџер на хотел

од Nikola Popovski

Покрај прекинатата свадба во Струмица, од МВР известија дека во текот на денот поднесена е уште една кривична пријава против хотел и менаџер во Тетово поради уште една веселба.

Свадбата се случувала минатиот месец, а присуствувале 80 гости. Од страна на инспектори од Државниот пазарен инспекторат локалот бил затворен, а менаџерот на хотелот приведен.

Слични содржини