Пронајдена желка со две глави и шест нозе (ВИДЕО)

од Milan1

Две глави, шест нозе и еден оклоп. Вака изгледа двоглавата желка пронајдена на американскиот остров Кејп Код.

Волонтерите случајно ја нашле и веднаш ја префрлиле во тамошниот центар за диви животни на дополнително испитување.

Слични содржини