Актуелно
Почетна / Локално / Протест го блокира центарот на Скопје

Протест го блокира центарот на Скопје

Пред малку пред Собранието почна протест, па поради тоа затворени за сообраќај се двете насоки на улиците 11 ОКТОМВРИ и ДИМИТРИЈЕ ЧУПОВСКИ на потегот од крстосницата со бул. КОЧО РАЦИН до крстосницата кај ТЦ ПАЛОМА БЈАНКА, како и од к-цата со улица ДАМЕ ГРУЕВ и ВАСИЛ ГЛАВИНОВ кон к-ца со ул. ФИЛИП ВТОРИ МАКЕДОНСКИ и ул. ДАМЕ ГРУЕВ .

Град Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да возат внимателно и да ја прилагодат својата брзина на движење на условите на патот особено ако се приближуваат кон овој потег!

loading...