СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во заедничка акција за дезинфекција на улиците и јавните површини во Свети Николе

од Vladimir Zorba

Денеска на иницијатива на локалната самоуправа и Сашо Велковски – Градоначалник на Општина Свети Николе се организираше акција за дезинфекција на улиците и јавните површини на територија на Општина Свети Николе со цел да се заштити здравјето на граѓаните.

Оваа акција заеднички ја реализираа младите на ЛК на СДММ – Свети Николе и УМС на ВМРО ДПМНЕ -Свети Николе, како и мобилните тимови на Општина Свети Николе.

loading...

Слични содржини