Почетна / Актуелно / СДСМ објави видео за Груевски,Тодоров, Димовски: Зошто не треба да гласате за нив!

СДСМ објави видео за Груевски,Тодоров, Димовски: Зошто не треба да гласате за нив!

По видеата за Груевски и за Димовски на својата Фејсбук страница, СДСМ објави видео спот и за Никола Тодоров, кој е носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во 2-та изборна единица.Видеото на СДСМ е објавено со пораката „Никола Тодоров, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 2. Човекот кој убива под заштита на криминалот. Зошто нема да гласате за него“.

Еве ги и другите две видеа- Зошто нема да гласате за него?“

Тој вредно го бранеше криминалот во Собранието и преку пропагандата.

Зошто нема да гласате за него?“

loading...