СДСМ ваков модерен, отворен, дигитализиран, близок до граѓаните е фаворит на изборите, вели Николовски

од Vladimir Zorba

„Продолжуваме во наредниот период де се менуваме. Ја праќаме пораката дека СДСМ и победува но и се менува“, вели денеска од Битола Љупчо Николовски, генералниот секретар на СДСМ.

„СДСМ ваков модерен, отворен, дигитализиран, близок до граѓаните е фаворит на изборите и на централно ниво, но СДСМ е сериозен и убедлив фаворит за победа и во општина Битола којашто е исклучително битна, значајна и верувам дека со сите алатки, со целиот сервис, со целото служење кон граѓаните од секој од нас навистина овде во Битола во Октомври ќе имаме победа и нов мандат и продолжување на одговорноста да се грижиме за интересите на граѓаните“, смета Николовски.

loading...

Слични содржини