Се појави нова жртва која тврди дека имала односи со принцот Ендрју

Откако Вирџинија Робертс јавно раскажала дека била присилена да има сексуален однос со принцот Ендрју, сега се појави уште една жена која тврди дека и таа била жртва, пишува Metro. Таа за разлика од Вирџинија, сакала да остане анонимна.

Наводно, жената е во контакт со адвокатите кои ги застапуваат и останатите жртви на Џефри Епштајн. Моментално нејзиниот исказ се чува во тајност и се разгледува дали ќе биде вклучен во тужбата.

Вирџинија Робертс, во емотивното интервју за BBC раскажа се, поврзано со односот со принцот. Нагласила дека повеќе пати спиела со него и дека тогаш имала 17 години.

– Ми беше лошо. Тоа не го очекував од некој од кралското семејство. Не го очекував од него, кого луѓето го следат и му се восхитуваат како член на кралското семејство – рекла Вирџинија.

Та додала дека принцот бил незгоден кон неа, а по сексот и се заблагодарил и си отишол од собата.

– Седев на креветот ужасната и посрамена. Се чувствував гнасно, морав веднаш да станам и да се туширам. Следниот ден Максвел ми рече дека направив добра работа и ме усреќи – додала Вирџинија.

Принцот Ендрју рекол дека нејзините зборови се невистинити.

Слични содржини