Сепак е поранешна актерка: Порно страница ѝ понуди работа на Меган Маркл

Порно страницата YouPorn и понуди работа на војвотката од Сасекс, Меган Маркл. Тие и нудат позиција директорка на „посебни иницијативи“, односно нејзина задача би била да ги надгледува нивните потфати бидејќи сакаат да и помогнат да го започне својот нов начин на живот, надвор од кралското семејство.

Шефовите на таа порностраница тврдат дека поранешната актерка би била совршена режисерка бидејќи сигурно би пронашла „креативни решенија“ покрај своите застарени политики и начин на размислување.

Потпретседателот на YouPorn, Чарли Хагхес рекол дека би сакал таа да стане член на нивната фирма.

– Се докажавте како личност која нуди креативни решенија и интереси начини како светот да го направи подобро место за живеење. Потади тоа сте совршена за оваа позиција. „Мегзит“ ги подели мислењата на светот, еди ја осудуваат, а други открија расизам во британските медими – изјавил директорот.

Тој додал дека на YouPorn редовно се следат вестите а Мегзит и дека разбираат колку се трудат да создадат живот надвор од кралската палата.

– Знаеме дека ќе ви се претстават многу заслужени и интересни прилики, но би сакале да ви понудиме единствена позиција на директорка за посебни инизијативи за помош во филантропските потфати – додал.

Не коментирале колкава би и била годишната плата, ниту колку часа во денот ќе мора да работи, но се чини дека се надеваат на нејзиниот одговор и тоа позитивен.

Слични содржини