Северина фрлала со јајца кон сосед? Мажот пријавил сè, еве што кажала таа на темата

од Stefanija Kuzmanovska

Пејачката Северина Којиќ е пријавена дека наводно фрлала со јајца кон сосед (77) во Загреб!

Според „24сата-хр“, човекот истакнал дека јајцата „се цеделе низ неговата маица и панталони“, и тој пријавил сè.

Сепак, според истиот портал, Северина при интервенцијата ѝ рекла на полицијата дека „не знае за какви јајца зборува комшијата“, и дека „ручала на маса со своето семејство“.

Но, нејзиниот сосед истакна дека тој сепак имал уште еден проблем.

– Некој ми ги откорна бришачите од автомобилот. Се сомневам кој би можел да биде, но нема да кажам – се поверил на пријателите соседот на Северина, кој живее во Козјак, Загреб, каде што живее и пејачката.

Слични содржини