Шекеринска ќе ја посети декларираната НАТО единица во Штип

Денес во касарната „Јане Сандански“ во Штип, министерката за одбрана, Радмила Шекеринска ќе ги посети припадниците на Лесната пешадиска баталјонска група, која е нашата НАТО декларирана единица.

Инаку, во текот на посетата на касарната, министерката Шекеринска ќе биде придружувана и од штипскиот градоначалник, Сашко Николов.

loading...

Слични содржини