Актуелно
Почетна / Сцена / Сите мислеа дека Меган Маркл е виновна за напуштањето на кралското семејство!

Сите мислеа дека Меган Маркл е виновна за напуштањето на кралското семејство!

Целиот свет впери со прст кон неа! Сите мислеа дека Меган Маркл е виновна што принцот Хари го напушти кралското семејство! Сега е откриена целата вистина!

Кога принцот Хари и Меган Маркл објавија пред неколку месеци дека ќе се разделат од кралското семејство, сите вперија прст кон неа и целиот свет мислеше дека таа е главниот виновник за оваа одлука.

Сепак, странските медиуми сега откриваат дека вистината е сосема спротивна и дека Хари бил главниот во носењето на оваа одлука.

Сите детали за оваа драма ќе бидат откриени во биографијата на сопружниците „Finding Freedom“, што ќе биде објавена на 11 август.

loading...