Сопственикот сам ги објавувал на социјалните мрежи: Агресивна борба на кучиња (вознемирувачко видео)

од Nikola Popovski

На социјалните мрежи е објавено видео од агресивно куче како убива друго куче и потоа се обидува да го распарчи.

Според описот на објавата, сопственикот кучето е извесен Младен Ефремов од Св. Николе и ова видео е извадено од неговата лична збирка видеа на Фејсбук.

„Доказ за кривично дело: се снимил сам на видеото. Министерство за внатрешни работи повелете на тацна… Пратете слика од него зад решетки, или слика од оставки… Доволно се правевте глуви и слепи за нелегалните борби со кучиња. Јавна тајна е кој ги организира и кои се учесници. Сакате Држава да си играме, еве ви шанса да ја имате главната улога…“, стои во описот на објавата.

https://www.facebook.com/maggie.gjorgieva/videos/10158181134613937/?__xts__[0]=68.ARCLSiRAySVd41MuW_cHfxDvaMLBy4lq9sG4-J1PBGiBSbPYkmsqrpa0D92QLHDH9YfK7MJX35GFJYYR_zC1K3Z9P6rZhHphJUY72MmWZ18Fq_2QKKR4jAdA_67ni0tegFrs_zxUkOv6NrAcPlmt-5kAElfhsDos7rbrTGbzOqt_tGjcBn5EhNazTX2HDo5WddHtGn2sq9Uq_iRLlHxKjHztaIhmbg&__tn__=-R

loading...

Слични содржини