Социјалните мрежи горат: „За еден ден ќе ја распаднеше цела влада, Мијалков е бренд чоече“

од Берта Китинска

Откако поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков денеска  се пријави во Обвинителство за да си го земе решението за притвор. Настан бура од реакции на социјалните мрежи.

„Симптоми на корона вирус хахахах!! Кој ли му го предал решението ? Новинарите што му земале изјава нека му ја мислат !?“ 

„Почитувал и здравствени мерки според препораките, каков господин човек“

„Значи стварно Мијалков ги помина сите граници“

Извинете шо ќе ве прекинам али батето имаше корона у октомври. Британскио сој е брз али не е вака брз.“ 

Мијалков го испробувал начинот и условите дали може да побегне. Фактички си игра криш миж со нашето судство ЈО и МВР, ха ха ха…..“ 

За еден ден ќе ја распаднеше цела влада. Мијалков е бренд чоече.“ 

Кога знаеја дека Мијалков е тука, што излагаше Оливер да се бламира?“ 

Мијалков: Се извинувам за овој мал хаос што го предизвикав.“ 

САШКО СЕ ЈАВИ,НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ 

Мијалков вчера со 40 температура, денес сам пеш оди да си го земе решението за притвор, го сочекува само Мишко од 24вести,чија сопруга е потпретседател на СДС… Телевиса Пресента! 

loading...

Слични содржини