Спасовски ги донираше дневниците од службени патувања на децата без родители

од Vladimir Zorba
211 прегледи

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски организираше дружба со децата без родители од домовите 25 Мај и 11 Октомври во Полицискиот центар Ѓорче Петров, каде со специјалите единици на МВР податија новогодишни пакетчиња за децата.

Посебно беа израдувани децата од страна на министерот Спасовски со донацијата која тој ја врачи на директорките на двете установи. Станува збор за донација на севкупните дневници од одтварени службени патувања на Спасовски за 2022 година. Вредната донација е наменета за купување на две клима уреди за користење во домовите.

Слични содржини