Спасовски: Не можат криминалците да го победат најголемото мнозинство во државата

од Vladimir Zorba

Секогаш има обиди некој да саботира полициски акции, ама верувајте дека МВР како институција и институциите кои работат во системот на спроведување на законот се тие кои го оневозможуваат тоа, вели министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

„Секогаш постојат луѓе кои сакаат да бидат сојузници со криминал, нашата задача е да креираме систем кој ќе им се спротивстави. Не можат криминалците да го победат најголемото мнозинство во државата“, стакнува Спасовски во пост на Фејсбук.

Слични содржини