Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Прозборе еден од најдобрите хрватски лекари: Се за коронавирусот, вакцините, фармацевтската индустрија, БЕЗ ЦЕНЗУРА!

Повод за разговор со професор доктор Игор Францетиќ, најдобриот хрватски специјалист за клиничка фармакологија и интерна медицина е епидемијата на коронавирус која изби во Кина. Тој за хрватските медиуми говори за коронавирусот, вакцините и фармацевтската индустрија. -Епидемијата на коронавирус не може да се споредува со шпанскиот грип од 1918 година. …

Повеќе