Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Сакате слика од Пикасо? За 100 евра може да учествувате во лотарија и да ја добиете

Саката слика од Пикасо вредна милион долари? За минимален трошок од 100 евра можете да ди го остварите сонот, бидејќи толку чини картата за добротворната лотарија на која во март ќе биде извлечен добитникот. Маслото на платно „Мртва природа“ на Пикасо, кое настанало во 1921 година, ќе биде делото кое …

Повеќе