Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Како брзо да ја исушите облеката во зимските денови

Во зимските денови облеката тешко се суши бидејќи нема доволно сонце, а влажноста е поголема. Проблемот настанува кога облеката нема да се исуши навреме па од предолгото стоење во оваа положба почнува непријатно да мириси, па треба повторно да ја перете. Во продолжение прочитајте неколку совети за тоа како да …

Повеќе