Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Овие хороскопски знаци најтешко велат „Те сакам“

Родените во знакот на Риби и Рак, најлесно и најбрзо ги изрзуваат чувствата, дури и кога не „стојат“ цврсто за тие зборови. Други пак, како на пример, Бикот, често гледаат „профит“ во зборовите „те сакам“, а трети знаат да го употребат „те сакам“, без разлика дали тоа навистина го мислат …

Повеќе