Тодоров: Владата често прави грешки, но тие не одат во корист на опозицијата

од Nikola Popovski

„Владата прави чести грешки, но тие не одат во корист на опозицијата. Напротив, владата може да направи уште милион грешки, а бенефит иде во апатијата“, смета поранешниот министер за здравство, Никола Тодоров, во гостувањето на емисијата „Топ тема“.

За него, наместо да расте опозицијата, се помалку граѓани ќе излегуваат на гласање и се помалку ќе бидат спремни за поддршка на некоја од политичките партии.

Тој прокоментира дека негово мислење е дека Мијалков ќе биде осуден за предметот !Таргет-тврдина“, но не можеше да каже колкава би била пресудата.

loading...

Слични содржини