Цела Србија збори за убавата наставничка по ликовно: ТВ часови кои ниеден татко не ги пропушта (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Српските ученици заради коронавирусот и тековната состојба во таа земја, која вклучува вонредна состојба и мерки за забрана на движење, се едуцираат преку нови канали на РТС.

Затоа, покрај самите ученици, и родителите ги слушаат часовите, и ги забележуваат сите детали, поради што на Твитер е полно со фори на сметка на наставата.

Сега сите зборуваат за вчерашниот час по ликовно на РТС2, каде главна тема на социјалните мрежи беше убавата наставничка.

Еве некои од коментарите на Твитер:

loading...

Слични содржини