ЦУК: Патот кон Драчево е затворен, ситуацијата со пожарите е тешка

од desk4

Од Центарот за управување со кризи ги информираат граѓаните дека патот кон Драчево е затворен.

Министерството за внатрешни работи презема повеќе активности. Патот е затворен за да не дојде до поголеми пречки во сообраќајот. Полицијта го контролира движење.

Од ЦУК информираат дека за состојбата  со пожарите известен е и инспекторатот за животна среднина.

Слични содржини