Убавата манекенка објаснила што очекува од момчето

Кендал Џенер многумина ја доживуваат како размазена богаташка која сака да измислува различни барања.

Во новото интервју кое го дала во рамките на проектот за брендот Келвин Клајн, за видео-серијата „In Bed With“ Кендал открила што очекува од идниот партнер.

Младата манекенка најмногу сака да се излежава и да гледа филмови додека одмара во кревет, но и да јаде. Колачи и сладолед се подразбираат, но она што посебно сака се чили пиперки. Открила дека омилени филмови и се „Stepbrothers“. „Bridesmaids“ и „Marley adn Me“, но и многу други.

– Најмногу ме привлекуваат мажи кои се самоуверени и доминантни. Мажот мора да знае како да ме насмее. Што полуд, тоа подобро, толку повеќе е свој, без филтер. Најмногу ме одбиваат луѓе кои се преправаат дека се нешто што не се или се обидуваат да докажат нешто – рекла Кендал.

Мажот кој ќе ја освои мора да биде свој, да знае да е насмее и да и донесе чили во кревет.

Слични содржини