Украинските навивачи во еден глас: „МАКЕДОНИЈА ЕЈ ЕЈ“ (ВИДЕО)

од Берта Китинска

По фудбалскиoт натпревар меѓу Македонија и Украина кој заврши 2:1 , украинските навивачи во  Букурешт во еден глас извикуваа: „МАКЕДОНИЈА ЕЈ ЕЈ“.

Слични содржини