Упорна и доследна: Зошто е убаво да имате жена Бик во својот живот?

од Берта Китинска

Одлучна, упорна, доследн тоа е жената Бик.

Жената родена во овој знак е една од најпредадените жени во хороскопот. Таа никогаш не изневерува и во потполност е предадена на својот партнер. Кога сака, секогаш е сигурна дека го направила вистинскиот избор. Ако еднаш се врзе за некоја личност, тоа е засекогаш. Мажот кој сака да ја освои оваа жена треба да биде подготвен на долго додворување бидејќи тоа е патот до срцето на оваа жена.

Во љубовта, таа е една од најпосветените и најверните хороскопски знаци и затоа секој маж треба да биде среќен ако има жена бик за партнерка. Кога еднаш ќе се врзе за некого, тоа е засекогаш.

Мажот кој сака ја освои треба да е подготвен на доста додворувања. Од жената бик, тој ќе добие многу, затоа што во нејзината природа е да се грижи за другите, поради што во врската ќе се труди да дава секогаш повеќе. Љубовните партнери често ги изненадува со својата умешност во креветот. Страствена и нежна, итра и заводлива, жената бик најмногу си одговара со мажите од знаците рак, девица, јарец и риба.

Слични содржини