Утре без електрична енергија делови од Сарај и Ѓорче Петров

од Nikola Popovski

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Долно Свиларе. ( општина Сарај )

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Пекљане. ( општина Ѓорче Петров)

Слични содржини