nevreme-tetovo.jpg

Веќе 5-ти ден трае потрагата по исчезнатото девојче во невремето од пред пет дена во село Шипковица.

Во меѓувреме продолжува расчистувањето и санирањето на теренот со механизација.

Според дирекцијата за заштита и спасување, интензивно се работи во село Порој, каде се претпоставува дека има големи количини нанос.

Се подготвува нова локација за депонирање отпад кај село Доброште.

Слични содржини