Вело Марковски загрижен за својата безбедност, ќе барал прием кај Спасовски

од Vladimir Zorba

Поради загриженост за својата безбедност и на неговите најблиски, новиот член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Вело Марковски сподели дека ќе побара прием кај министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски со цел, како што вели тој, „да го убеди дека изнесувањето во јавност на неговите сознанија за КОВИД-19 пандемијата нема да ја загрозат неговата безбедност и безбедноста на моите најблиски“.

До тогаш, Маркоски ги откажа сите договрени интервјуа и/или емисии на тема за КОВИД-19 пандемијата.

На кого му пречи наукатаПоследниве деситена дена бев мета на бројни напади од сите можни оружја. Слични напади односно…

Публикувахте от Velo Markovski в Сряда, 30 септември 2020 г.

loading...

Слични содржини