Вергара стравува за својот живот, бара заштита од судот

од Vladimir Zorba

Продуцентскиот партнер на Софија Вергара, Луис Балагер, поднесе барање за мерки за заштита на актерката, нејзиниот сопруг Џо Манганело, нејзиниот возрасен син Маноло и себеси, заради човек кој неодамна беше уапсен за неовластено влегување во затворена заедница каде живеат starsвездите.

Балагер во судските документи наведува дека Ренгифо Рандазо, ментално нестабилен човек, за време на апсењето, признал дека ги прогонувал четворицата.

Според ТМЗ, продуцентот наведува дека тие се плашат за своите животи затоа што Рандазо неколку пати ги малтретирал.

Во извештајот се наведува дека човекот бил приведуван неколку пати поради семејно насилство, а некои веќе побарале мерки за забрана за него.

Од судијата се бара да му забрани на Рандазо да се приближи на помалку од 100 метри.

loading...

Слични содржини