Веруваат дека сите се добри: Ова е најнаивниот хороскопски знак

од Vladimir Zorba

Рибите се дефинитивно најголемите наивци на Зодијакот.

Луѓето родени во овој хороскопски знак живеат во нивниот свет на имагинација и им е многу тешко да се соочат со суровата реалност. Токму поради таа потреба да ги игнорираат сите проблеми и мрачни страни на животот, ги прави многу наивни.

Тие паѓаат на секој убав збор верувајќи во човечката добрина. Тие лесно стануваат жртви на трикови и измами затоа што им е тешко да разберат дека некој би сакал да повреди некому.

Затоа е многу важно да се опкружувате во животот со луѓе кои имаат добри намери, бидејќи во спротивно наивноста може скапо да ги чини.

loading...

Слични содржини