ВИДЕО: „Ако Вучиќ ги загуби изборите, јас ќе умрам, готово е со  Југославија “

од Берта Китинска

“Го сакам Вучиќ како тебе, понекогаш дури и повеќе. Го сакам човекот како моето дете.  Тешко ми е ако загуби”, вели  една пензионерка од Србија, чие видео се шири на социјалните мрежи.

Таа пред камерата наведува дека Србија никогаш досега немала „таков претседател“, и вели дека неговите главни квалитети се тоа што „дава евра“ и „дава пакети“.

Баба понатаму тврди дека „го сака како нејзино дете“.

Зборувајќи за можноста СНС да ги загуби изборите следната година, пензионерката предупредува дека ќе „умре“.

Слични содржини