(ВИДЕО) Мигранти преку прозорец се обидуваат да влезат во воз кај Демир Капија

од desk3

На видео објавено на Јутјуб снимена на 7 јуни во Демир Капија можат да се видат триесетина мигранти кои чекаат на железничката станица. Откако во возот не беа примени, дел успеаа да влезат преку прозорец.

Слични содржини