Почетна / Актуелно / (ВИДЕО) Снимен моментот на земјотресот

(ВИДЕО) Снимен моментот на земјотресот

snimka

Снимката е од проба на оркестарот ФАМЕС, кој е сместен во зградата на Македонската телевизија. Како што може да се види, одеднаш музичарите срипуваат од столчињата и тргнуваат бргу да ја напуштат салата во која ја изведуваат пробата.

loading...