(ВИДЕО) Трајче Нешковски: Младите се на улица, Шарена револуција победува!

од Vladimir Zorba

struga

Ви го пренесуваме обраќањето на Трајче Нешковски, секретар на ‪#‎СДММ‬, на протестот во Струга:

„Се наоѓаме пред историска шанса!
Мора да продолжиме сите заедно, уште посилно, уште похрабро!
Докажавме дека може да се избориме за нашите барања.
Ова е борба на цела демократска Македонија, против една фамилија на власт.
‪#‎ШаренаРеволуција‬ победува!“, рече тој.

Слични содржини