(ВИДЕО) Водопади на Коридорот 10 – нова туристичка атракција

од Stefanija Kuzmanovska

Коридорот 10, една од најголемите инвестиции во соседна Србија во последно време, од време на време доживува одредени тешкотии.

Еве ја најновата: изливање вода по обилните врнежи од дожд на делот кај Чифлук.

Видеото е објавено на Твитер, а еден од корисниците на оваа социјална мрежа сугерира да се искористи ситуацијата и брзо да се инсталира една мала хидроцентрала.

Слични содржини