Владата го разреши Локвенец

од Vladimir Zorba

Владата заклучи да му препорача на Управниот одбор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура Железници на Република Северна Македонија – Скопје, да го разреши Хари Локвенец од должноста директор на Јавното претпријатие за железничка инфраструктура – Железници на Република Северна Македонија – Скопје, на негово барање.

За в.д директор е одлучено да биде именуван Зоран Трифуновски.

Слични содржини