Владата објави список на фирми кои зеле државна помош за месец декември, а не исплатиле плати

од Берта Китинска

Владата ја објави ажурираната анализа на неисплатена државна помош за месец декември за минимална плата од стана на работодавачите.

Листат погледнете ја во целост:

 

Слични содржини